​Bilanci i COVID-19 në Kosovë: 703 raste, 19 viktima dhe 162 të shëruar

 ​Bilanci i COVID-19 në Kosovë: 703 raste, 19 viktima dhe 162 të shëruar

Më 24 prill janë shëruar edhe tre pacientë, bazuar në rekomandimet e OBSH-së ku dy mostra rezultojnë negative me së paku një ditë distancë kohore.

Numri i përgjithshëm i të shëruarve deri më sot është gjithsej njëqind e gjashtëdhjetë e dy raste.

Nga data 08 shkurt deri më 24 prill 2020, në Laboratorin e Mikrobiologjisë Molekulare në IKSHPK me metodën RT-PCR, janë testuar gjithsej 5.890 mostra të dyshimta në virusin SARS-CoV-2 dhe prej tyre pozitive rezultojnë gjithsej shtatëqind e tre raste, ndërsa gjithsej nëntëmbëdhjetë raste kanë ndërruar jetë dhe të cilët kanë pasur sëmundje të tjera shoqëruese.

LAJME TË TJERA