​Hiqet homologimi për veturat që vijnë në Kosovë nga këto shtete…

 ​Hiqet homologimi për veturat që vijnë në Kosovë nga këto shtete…

Në Komisionin për Infrastrukturë ka kaluar projektligji për ndryshim/plotësimin e Ligjit për Automjete, që heq detyrimin për homologim të veturave të reja dhe të përdorura që vijnë nga shtetet e BE-së, Zvicra dhe Norvegjia.

Kështu ka bërë të ditur deputeti i VV-së, Hekuran Murati, i cili ka thënë se vullneti i qytetarëve nënshkrues të peticionit po zbatohet.

Ky është postimi i tij i plotë:

Në Komisionin për Infrastrukturë, sapo kaloi projektligji për ndryshim/plotësimin e Ligjit për Automjete, që heq detyrimin për homologim të veturave të reja dhe të përdorura që vijnë nga shtetet e BE-së, Zvicra dhe Norvegjia.

Falënderoj të gjithë anëtarët e Komisionit që i dhanë mbështetjen këtij ndryshimi, dhe shpresoj që së shpejti ky projektligj të marrë mbështetjen edhe në seancë plenare.Vullneti i qytetarëve nënshkrues të peticionit po zbatohet!

LAJME TË TJERA