​Mbi 100 persona pickohen nga rriqrat në Malishevë, asnjë i infektuar

 ​Mbi 100 persona pickohen nga rriqrat në Malishevë, asnjë i infektuar

Në Qendrën e Mjekësisë Familjare në Malishevë, këto ditë ka pas mbi 100 pickime nga rriqrat por nuk ka asnjë të infektuar.

Kryetari i komunës së Malishevës, Ragip Begaj ka thënë se ka vite që si komunë nuk kanë asnjë të infektuar.

Në disa fshatra të Malishevës ka nisur dezinsektimi dhe do të vazhdoi edhe në fshatra të tjera.

LAJME TË TJERA