​Nuk respektuan vendimin e Qeverisë, ndalohen 9 persona në rajonin 07

 ​Nuk respektuan vendimin e Qeverisë, ndalohen 9 persona në rajonin 07

Policia e Kosovës gjatë 24 orëve të fundit ka ndaluar dhe dërguar në procedurë të rregullt 102 persona për shkak se nuk kanë vepruar sipas dispozitave shëndetësore gjatë epidemisë dhe luftimit të sëmundjeve ngjitëse.

Sipas policisë, për mos respektim të vendimit të qeverisë lidhur me qarkullim-ndalimi, në regjionin e Prishtinës, janë ndaluar 47 persona, të Gjilanit 1 person, të Ferizajt, 15 persona, të Prizrenit, 14 persona, të Pejës 11 persona. NË REGJIONIN E Gjakovës janë ndaluar 9 persona, në Mitrovicën e jugut 2 persona, në veri 3 persona.

LAJME TË TJERA