81-vjeçari Shaban Isma nga Rahoveci në ballinat e medieve nacionale – ushtrimet e fiziku, karakteristikat e veçanta të tij

 81-vjeçari Shaban Isma nga Rahoveci në ballinat e medieve nacionale – ushtrimet e fiziku, karakteristikat e veçanta të tij

Shaban Isma nga Rahoveci është bërë pjesë e medieve nacionale.

Në qytetin e tij ai tashmë është i njohur për ushtrimet fizike, ku shpeshherë sfidon të rinjtë edhe me fitnes, përcjell 07 Press.

Më poshtë mund ta ndiqni edhe storien e televizionit T7, që shpërfaqë në pika të shkurtra karrierën dhe jetën e tij prej një të pasionuari të palestrës dhe jo vetëm.

VIDEO

LAJME TË TJERA