12 të infektuar me Coronavirus në Infektivë, dy në gjendje të rëndë

 12 të infektuar me Coronavirus në Infektivë, dy në gjendje të rëndë

Klinika Infektive, njofton se në klinikë janë të shtrirë 21 raste, 12 prej tyre janë me Covid-19.

Gjendja e pacientëve të sëmurë me Covid- 19 është si vijon:

8 raste janë në gjendje stabile, 4 raste janë në trajtim me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive, dy prej tyre janë në gjendje më të rënduar, njëra në repart, e cila është edhe në hemodializë si dhe një rast tjetër me përkujdesje intensive ndodhet në repartin intensiv të kësaj klinike. /Tv Malisheva

LAJME TË TJERA