Ndalet uji në Rahovec e Prizren, shkak defekti në një gyp në Xërxë

 Ndalet uji në Rahovec e Prizren, shkak defekti në një gyp në Xërxë

KRU Gjakova përmes një postimi në faqen zyrtare të rrjetit social “Facebook” ka konfirmuar se është paraqitur një defekt në një gyp në Xërxë.

Kësisoj, zonat operative të Rahovecit e Prizrenit do të mbeten pa ujë, teksa kanë kërkuar mirëkuptim nga qytetarët.

Më poshtë komunikata e plotë.

Njoftim.

Njoftojmë konsumatorët se është paraqitur një defekt në gypin furnizues fi 800, në fshatin Xërxë.

Për shkak të punimeve pa furnizim me ujë do mbetet e gjithë zona operative Rahovec dhe Prizren.

Ekipa e departamentit teknik të KRU “Gjakova” ka marrur të gjitha masat që punimet të kryhen sa më shpejtë që është e mundur!

Kërkojmë mirëkuptimin e konsumatorëve!

KRU “Gjakova” sh.a
8.Qershor.2020.

LAJME TË TJERA