">

LAJMI I FUNDIT: Arrestohet Frashër Krasniqi

 LAJMI I FUNDIT: Arrestohet Frashër Krasniqi

Policia e Kosovës ka arrestuar dy aktivistët e PSD-së, Frashër Krasniqin dhe Zgjim Hysenaj, gjatë një aksioni simbolik që ata kanë mbajtur, raporton Ekonomia Online.

lass="alignnone size-full wp-image-11004" src="https://07press.com/wp-content/uploads/2020/11/Logo-Vector-XHULI-Finale-2-Versione.png" alt="" width="320" height="100" />

LAJME TË TJERA