Shërohet pacientja kosovare e prekur me koronavirus

 Shërohet pacientja kosovare e prekur me koronavirus

Kryetari i Komunës së Deçanit, Bashkim Ramosaj, ka njoftuar se pacientja nga fshati Lëbushë ka dalë negativ pas dy testimeve.

“Nga raportet e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike, kemi pranuar rezultatet e ritestimit të pacientes nga Lëbusha dhe fatmirësisht ka rezultuar negativ, që do të thotë është shëruar nga COVID-19, ajo së bashku me bashkëshortin dhe fëmijët tani do të kthehen në Lëbushë të Deçani”, është shprehur Ramosaj.

Postimi i plotë:

Një lajm i mirë!Nga raportet e Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike, kemi pranuar rezultatet e ritestimit të paicentes nga Lëbusha dhe fatmirësisht ka rezultuar negativ, që do të thot është shëruar nga COVID-19, ajo së bashku me bashkëshoritn dhe fëmijët tani do të kthehen në Lëbushë të Deçani.

LAJME TË TJERA