2 pacientë në gjendje të rëndë, 11 në trajtim, 40 në gjendje stabile: Detaje nga të infektuarit me koronavirus në Kosovë

 2 pacientë në gjendje të rëndë, 11 në trajtim, 40 në gjendje stabile: Detaje nga të infektuarit me koronavirus në Kosovë

Sipas raportit ditor të Klinikës Infektive, sot me 17.04.2020, janë hospitalizuar 52 raste me Covid- 19.Sot, do të lirohen edhe 5 pacientë të shëruar nga Covid 19.

Gjendja e pacientëve të sëmurë me Covid 19 është si vijon:

40 raste janë në gjendje stabile, 11 raste janë në trajtim me oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive.

Në mjekimin intensiv janë në gjendje kritike 2 pacientë, prej të cilëve njeri është në oksigjenoterapi dhe përkujdesje intensive si dhe një paciente është në ventilim mekanik.

Në ora 12:30, para Klinikës Infektive do të prononcohen mjekët specialistë lidhur me gjendjen e pacientëve.

LAJME TË TJERA