6 Qershor, ngjarjet kryesore të organizuara për sot

 6 Qershor, ngjarjet kryesore të organizuara për sot

Mbahet mbledhja e Qeverisë së Kosovës. (Ndërtesa e Qeverisë, ora 10:00)

Aksion i përbashkët nga Komuna, KRM “UNITETI” dhe SHPSR “Ibri” për pastrimin e Liqenit akumulues në Mitrovicë. (Ora 10:00)

LAJME TË TJERA