Agrovinifera, përfaqësues zyrtar i farës botërore të misrit, “Pioneer”

 Agrovinifera, përfaqësues zyrtar i farës botërore të misrit, “Pioneer”

Agrovinifera me seli në Rahovec është njëra nga barnatoret bujqësore më me nam në vendin tonë.

Kjo kompani ka krijuar reputacion në mbarë vendin dhe jo vetëm, me produktet që u ofron konsumatorëve, përcjell 07 Press.

Përmes faqes zyrtare të rrjetit social “Facebook” ka shpalosur farën e misrit, “Pioneer”, markë bujqësore kjo e njohur në gjithë botën, kurse “Agrovinifera” është përfaqësues zyrtar për Kosovë.

Përfaqësues zyrtar i farës së misrit të brendit "Pioneer", për të cilin çdo fjalë do të ishte e tepërt, duke u bazuar në…

Posted by AgroVinifera on Sunday, June 7, 2020

/07 Press/

LAJME TË TJERA