Albin Kurti i shkruan letër Hashim Thaçit për mandatarin e qeverisë së re

 Albin Kurti i shkruan letër Hashim Thaçit për mandatarin e qeverisë së re

Kryeministri në detyrë, Albin Kurti, i është përgjigjur presidentit Thaçi, në letrat e këtij të fundit për çështjen e mandatarit të ri.

Në letrën e Kurtit thuhet se ai nuk do të refuzojë t’i përgjigjet atij për mandatarin, por thotë se presidenti dhe disa parti nuk po e ndjekin rrugën Kushtetuese.Letra e plotë e Kurtit për Thaçin:

LAJME TË TJERA