Ambasada amerikane ka një porosi për të rinjtë kosovarë

 Ambasada amerikane ka një porosi për të rinjtë kosovarë

Ambasada e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, në Kosovë ka bërë një porosi për të rinjtë kosovarë.

Përmes një postimi në faqen e tyre në Facebook, ambasada ka kërkuar nga qytetarët që të vendosin maskën dhe të mbajnë distancën sociale.

“Covid-19 është i vërtetë. Të rinj: Ne e dimë se është e rëndësishme të kaloni kohë me miqtë tuaj, thjesht bëjeni këtë me mend.

Vendosni maskën tuaj, distancën sociale dhe mos harroni se po e bëni këtë për të mbrojtur miqtë tuaj sa më shumë për ju. Dhe mos harroni të pastroni celularin sa më shpesh dhe lani duart!”, thuhet në njoftimin e ambasadës.

LAJME TË TJERA