E shtunë, Shtator 30

Angelina Jolie njofton në shqip për botimin e librit të saj në Kosovë dhe Shqipëri

Akorja e njohur amerikane, Angelina Jolie, ka njoftuar se libri i saj “Njihni të drejtat tuaja dhe kërkoni ato”, është publikuar edhe në gjuhën shqipe, në Kosove dhe Shqipëri.

Aktorja dhe humanistja për të drejtat e njeriut, ka publikuar në një postim në gjuhën shqipe ne profilin e saj zyrtar në Instagram.

Ajo ka përshendetur dhe përgëzuar gjithë aktivistët për të drejtat e fëmijëve në të dy vendet tona.

“Për t’i kërkuar të drejtat tuaja, duhet t’i njihni ato. Neni 42 i Konventës për të Drejtat e Fëmijëve i detyron qeveritë të sigurohen që fëmijët dhe prindërit të jenë të vetëdijshëm për parimet dhe të drejtat e mbrojtura me konventë.

Jam e lumtur që libri ynë për të drejtat e të rinjve tani është publikuar në Shqipëri, Kosovë, Poloni, Rumani dhe Moldavi, dhe ua dërgoj respektin tim të gjithë aktivistëve/eve që mbrojnë të drejtat e fëmijëve në rajon dhe që përdorin të drejtën e tyre të jenë të zëshëm”, ka shkruar Jolie.