Asnjë rast me Covid-19 në 24 orët e fundit në Gjakovë e Rahovec

 Asnjë rast me Covid-19 në 24 orët e fundit në Gjakovë e Rahovec

Asnjë rast i ri me koronavirus në 24 orët e fundit në Gjakovë e Rahovec.

LEXO EDHE:

Një viktimë dhe 11 raste të reja me koronavirus në 24 orët e fundit në vendin tonë

Përderisa në nivel vendi u konfirmuan 11 raste të reja, asnjë sosh nuk ishin nga komunat e rajonit 07, përcjell 07 Press.

Pesë nga 11 rastet e raportuar përgjatë kësaj kohe janë nga Prishtina, dy nga Mitrovica kurse nga një për komunat, Podujevë, Gjilan, Ferizaj e Fushë Kosovë.

KLIKO KËTU PËR TË DHËNAT E PLOTA

LAJME TË TJERA