Avdullah Hoti prezanton platformën e Qeverisë për dialogun me Serbinë

 Avdullah Hoti prezanton platformën e Qeverisë për dialogun me Serbinë

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti sot do të prezantojë platoformën e qeverisë për dialogun me Serbinë para Akademisë së Shkencave dhe Arteve të Kosovës.

Këtë prezantim ai do ta bëjë në Akademinë e Shkencave dhe Arteve të Kosovës.

Gjithashtu, në agjendën e sotme të Hotit, ai do të takohet edhe me ambasadorin e Austrisë në Kosovë, Christoph Weidinger.

LAJME TË TJERA