Besim Muhadri publikon këngën me videoklip në nderë të veprës së heroit, Shaban Golaj

 Besim Muhadri publikon këngën me videoklip në nderë të veprës së heroit, Shaban Golaj

Dr.Besim Muhadri ka publikuar këngën me videoklip kushtuar heroit hasjan, Shaban Golaj.

Kënga është histori në vete me tekstin dhe muzikën që e ndërtoi vetë, Besim Muhadri, shkruan Neutral.al

Teksti i këngës flet për një djalë 28-vjeçar që ra heroikisht në luftën e fundit në Kosovë.

Golaj ra dëshmor në Kallavaj të Junikut për të jetuar përjetësisht me emrin e tij që mban shkolla fillore në fshtatin Lipovec të Gjakovës.

LAJME TË TJERA