“Bllokohet” ministrja e jashtme, nuk i “kujtohen” shtetet me të cilat ka diskutuar – Në fund qesh edhe vetë

 “Bllokohet” ministrja e jashtme, nuk i “kujtohen” shtetet me të cilat ka diskutuar – Në fund qesh edhe vetë

Donika Gërvalla ka dështuar keq në një nga paraqitjet e saja në emisionet televizive.

Përderisa ishte e ftuar në T7 dhe po shpaloste të arriturat e saj në sferën ndërkombëtare, u bllokua, duke thënë se herën tjetër do t’i tregojë emrat e shteteve që më parë nuk kanë pranuar të ulen në tavolinë me Kosovën, por tani me Gërvallën në krye të MJ-së, po.

Më poshtë edhe videon e publikuar në rrjetet sociale.

LAJME TË TJERA