Çdo person i kësaj kategorie do të përfitojë 100 Euro nga Qeveria

 Çdo person i kësaj kategorie do të përfitojë 100 Euro nga Qeveria

Ministria e Financave ka bërë të ditur se po vazhdon procesi për ekzekutimin e masave 7, 8 dhe 14 për përfituesit individual që do të procedohen nga sot.

Përfitues të këtyre masave janë punëtorët që kanë humbur vendin e punës, ata që nuk kanë kontratë pune dhe punëtorët e dyqaneve ushqimore, furrave dhe barnatoreve, shkruan Reporteri.net

LAJME TË TJERA