Çfarë duhet të konsumoni në mëngjes, që të bini në peshë

 Çfarë duhet të konsumoni në mëngjes, që të bini në peshë

Një studim i ri ka zbuluar ekzaktësisht se çfarë duhet të konsumoni në mëngjes, nëse po përpiqeni të bini në peshë dhe bëhet fjalë për vakte me bazë bulmeti si smoothie-s të pasura me proteina.

Të mirat e onsumimit të një mëngjesi proteinik janë dokumentuar prej kohësh pasi ato ndihmojnë në rregullimin e glukozës në gjak dhe ju mbajnë të ngopur për më gjatë.

Tashmë, është zbuluar se proteinat e gjendura në vaktet me bazë bulmeti, japin rezultate më të mira të rënies në peshë sesa mëngjesi tradicional i pasur me karbohidrate.o

LAJME TË TJERA