Dinamo e befasuar me mikpritjen shembullore të Kleqkës

 Dinamo e befasuar me mikpritjen shembullore të Kleqkës

Përfaqësuesit e shkollës së futbollit, Dinamo Rahovec sot kanë qenë për vizitë tek drejtoresha e Drejtorisë për Kulturë, Rini dhe Sport në komunën e Rahovecit, znj. Bjondina Kleqka, ku kanë diskutuar për hapat e radhës në kuadër të ecjes para të shkollës.

Përfaqësuesit e shkollës, kanë mbetur të befasuar me mikpritjen shembullore të Kleqkës, derisa këtë ia konfirmuan edhe faqes zyrtare, ku njëzëri thanë se mikpritja e Kleqkës ishte përtej çdo niveli.

Ndërkaq, Kleqka, shtoi se do të jetë gjithmonë aty ku do të diskutohet për të ardhmen e fëmijëve të komunës së Rahovecit.

Më poshtë edhe postimi i plotë i shkollës që këtë muaj ka qenë pjesë e diskutimit në gjithë opinionin sportiv vendor.

Dinamo e befasuar me mikpritjen shembullore të Kleqkës 😊Përfaqësuesit e shkollës sot u takuan me drejtoreshën e…

Posted by SH.F. Dinamo – Rahovec on Monday, July 27, 2020

07 Press

LAJME TË TJERA