E mërkurë, Tetor 5

DKA në Gjakovë nënshkruan marrëveshje për identifikimin e shtëpive që shërbyen si shkolla

Gjakovari 91-vjeçar e akuzon bashkëshorten për tradhti, e rrah e bën ‘llom’

Gjakovari e mbush veturën naftë me para false dhe ikën