Duket e vjetër dhe e rrënuar, por nga brenda kjo shtëpi do t’iu lë gojëhapur

 Duket e vjetër dhe e rrënuar, por nga brenda kjo shtëpi do t’iu lë gojëhapur

Kjo shtëpi në brigjet e Cornwall-it, në Britaninë e Madhe, është ndërtuar në vitin 1680.

Ajo duket e vogël nga jashtë, pak si e zymtë (shtëpi fshati) dhe madje si e papërshtatshme për të jetuar në të.

Por një çift i ri e bleu atë dhe pas disa rregullimeve e kthyen atë në një shtëpi moderne, komode, ku ata kanë të gjitha ato për të cilat kanë nevojë.

LAJME TË TJERA