E dhimbshme: Këta janë dy fëmijët nga Deçani që humbën jetën tragjikisht në Gjermani

 E dhimbshme: Këta janë dy fëmijët nga Deçani që humbën jetën tragjikisht në Gjermani

Nisma Socialdemokrate në diasporë i ka shprehur ngushëllime familjes Arifaj për humbjen tragjike të dy djemve të tyre.

“Vdekja e papritur e tyre ka preku thellë zemrat e çdo mërgimtari” thuhet në telegramin e tyre të ngushëllimit.

“Nisma Socialdemokrate ne diaspore i shpreh ngushëllimet më të thella familjes Arifaj, për vdekjen tragjike të dy djemve, Hasanit 17 dhe Blerianit 13 vjeçar. Vdekja e pa pritur,qe sot ndodhi,kur dy vëllezerit u niset per ne shkollë,por ishte Treni i shpejt qe po vinte drejt Mynihut ua mori jeten tragjikisht.

Vdekja e ketyre dy engjujve ka prekë thellë në shpirtin dhe zemrat e çdo mërgimtari,ne diiasporë dhe Kosoveë.Ketë,dhimbje e ndajme së bashku me ju familje e nderuar Arifaj në Diasporë dhe Kosovë”.

Ish-konsulli, Kadri Gervalla ka shpërndarë bashkangjitur me postimin edhe një fotografi të dy djemve që humbën jetën tragjikisht.Postimi i plotë:

Ngushëllime Familjes Arifaj!
Telegram Ngushllimi!

Nisma Socialdemokrate ne diaspore i shpreh ngushëllimet më të thella familjes Arifaj, për vdekjen tragjike të dy djemve, Hasanit 17 dhe Blerianit 13 vjeçar. Vdekja e pa pritur,qe sot ndodhi,kur dy vëllezerit u niset per ne shkollë,por ishte Treni i shpejt qe po vinte drejt Mynihut ua mori jeten tragjikisht.

Vdekja e ketyre dy engjujve ka prekë thellë në shpirtin dhe zemrat e çdo mërgimtari,ne diiasporë dhe Kosoveë.Ketë,dhimbje e ndajme së bashku me ju familje e nderuar Arifaj në Diasporë dhe Kosovë.Zyra per Informim Nisma Socialdemokrate ne Diasporë.

Ngushëllime Familjes Arifaj!Telegram Ngushllimi!Nisma Socialdemokrate ne diaspore i shpreh ngushëllimet më të thella…

Posted by Kadri Gervalla on Tuesday, October 13, 2020

LAJME TË TJERA