E rrallë: Vajza gjen të holla në kafiterinë e njohur në këtë qytet të Kosovës, kërkon t’ia kthej pronarit

 E rrallë: Vajza gjen të holla në kafiterinë e njohur në këtë qytet të Kosovës, kërkon t’ia kthej pronarit

Një vajzë nga Gjilani ka bërë një gjest që rrallë e shohim shkruan 06 Press.

Ajo dje ka gjetur 50 euro në kafiterinë Maroa në Gjilan dhe të hollat e gjetura i ka dorëzuar tek menaxheri i kafiterisë.

Përmes një njoftimi në një grup social në facebook Gilani Network, ajo ka treguar se personin që i kanë humbur mund të shkoj t’i merr tek menaxheri.

LAJME TË TJERA