“Edhe kur të thonë që mundesh, s’mundesh”, Hoti anulon vendimet e Kurtit

 “Edhe kur të thonë që mundesh, s’mundesh”, Hoti anulon vendimet e Kurtit

Qeveria e Avdullah Hotit ka shfuqizuar tri vendime të ish-qeverisë së Albin Kurtit.

Kryeministri i ri ka treguar me data vendimet që u shfuqizuan sot.

“Shfuqizohen vendimet e datës 20 mars 2020, 31 mars 2020 dhe 30 maj 2020”, ka thënë ai.

LAJME TË TJERA