Eskalon njëra prej motrave Mustafa, e shan me nënë e në mënyrë poshtëruese gazetaren e portalit “Indeksonline”

 Eskalon njëra prej motrave Mustafa, e shan me nënë e në mënyrë poshtëruese gazetaren e portalit “Indeksonline”

Mbrëmë u raportua se vëllai i motrave Mustafa ka rrahur gruan e tij.

“Indeksonline” raportoi se vëllai i tyre ka rrahur bashkëshorten e tij duke i shkaktuar lëndime trupore.

Pas publikimit të lajmit, njëra nga motrat, Lule Mustafa ka telefonuar në redaksinë e këtij mediumi duke përdorur një gjuhë kërcënuese dhe të ulët.

Madje, ajo nuk kurseu as sharjet në drejtim të gazetares.

“Ti nuk ki kurrfarë të drejte. Ti (gazetare v.j.) më presish nesër në zyre dhe unë ju kallxoj juve se çka ju gjan…

“Marre duhet me ju ardhë për klikime me bo këso gjeste, muta, muta. Ta q* bota nanën, ta q*…”, ishte gjuha banale e Lules.

LAJME TË TJERA