Fatmir Spahiu u pagua nga Komuna e Prishtinës për lajme pozitive gjatë pandemisë

 Fatmir Spahiu u pagua nga Komuna e Prishtinës për lajme pozitive gjatë pandemisë

Komuna e Prishtinës ka mbështetur personazhet e njohura gjatë kësaj periudhe të pandemisë.

Për aktivitetet e tyre argëtuese për qytetarët, Komuna vendosi që edhe t’i paguaj ata.

Në mesin e tyre është dhe aktori Fatmir Spnahiu i njohur me emrin artistik “Bufi”.

Projekti i tij “Lajmet pozitive gjatë pandemisë” u shpërblye nga Komuna me 800 euro.

LAJME TË TJERA