Fillon ekzekutimi i subvencioneve për bujqit dhe fermerët!

 Fillon ekzekutimi i subvencioneve për bujqit dhe fermerët!

Ministria e Bujqësisë brenda kësaj jave nis ekzekutimin e subvencioneve për bujqit dhe fermerët.

Për dallim prej viteve të kaluara, bujqit dhe fermerët, këtë vit do të marrin dyfishim të subvencioneve, raporton 02Press.com

Lajmin e ka konfirmuar Ministria e Bujqësisë, përmes një njoftimi të publikuar në rrjetin shoqëror “Facebook”.

Të nderuar fermerë, këtë javë po fillojmë pagesat e subvencioneve. Do të merrni DY pagesa! P.sh. tek bletët, do të merrni një pagesë 15 euro dhe pastaj pagesën e dytë 15 euro, total 30 euro

Të nderuar fermerë, këtë javë po fillojmë pagesat e subvencioneve. Do të merrni DY pagesa! P.sh. tek bletët, do të merrni një pagesë 15 euro dhe pastaj pagesën e dytë 15 euro, total 30 euro.

Posted by Ministria e Bujqësisë, Pylltarisë dhe Zhvillimit Rural on Monday, October 19, 2020

LAJME TË TJERA