FMN ia dhuron 52 milionë euro shtetit të Kosovës

 FMN ia dhuron 52 milionë euro shtetit të Kosovës

Ministri në detyrë i Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi, ka bërë të ditur se Fondi Monetar Ndërkombëtar ka miratuar kërkesën për dhënien e 52 milionë eurove për Kosovën.

Në një postim në rrjetin social Facebook, Bislimi ka thënë se e vlerson lartë këtë financim nga FMN, në këtë kohë të rëndë nëpër të cilën po kalon Kosova.

NJE LAJM I MIRE NGA WASHINGTONISot, me date 10 Prill, 2020 Bordi i Drejtorëve Ekzekutiv të Fondit Monetar Ndërkombëtar…

Posted by Besnik Bislimi on Friday, April 10, 2020

LAJME TË TJERA