Gjakova shpenzon mbi 100 mijë euro për fidane dhe drunj dekorativë

 Gjakova shpenzon mbi 100 mijë euro për fidane dhe drunj dekorativë

Komuna e Gjakovës ka hapur një tender me përshkrimin “Furnizimi dhe mbjellja e fidaneve dhe drunjëve dekorativ”, shkruan IndeksOnline.

Për gjithë këtë, komuna ka planifikuar të shpenzojë 115 mijë euro.

Ndërsa, këtë tender e ka fituar fidanishtja “Garden” por me një cmim më të ulët.

Sipas njoftimit vlera e përgjithshme e kontratës është 107.295.00 euro.

LAJME TË TJERA