Gjakovë – Zjarri mbërrin dhe në fshatin Pacaj

 Gjakovë – Zjarri mbërrin dhe në fshatin Pacaj

Zjarri po vazhdon ende në zonën e Rekës së keqe edhe fshati Pacaj u përshkua nga ai.

Ekipi i Televizionit Syri ka dalur në vendin e ngjarjes.

Më poshtë i gjeni fotot e gjendjes aktuale:

LAJME TË TJERA