Gjendja e sigurisë në komunën e Gjakovës, e qetë dhe stabile

 Gjendja e sigurisë në komunën e Gjakovës, e qetë dhe stabile

Gjakova duket se është në nivel të sigurisë sa i përket numrit të rasteve të kundervajteve dhe veprave penale.

Përkundër faktit që në këto ditë ka një fluks më të madh të qytetarëve dhe pjesëmarrësve në trafik, gjendja e sigurisë rrugore është më e mirë në krahasim me periudhën e njëjtë të vitit të kaluar.

Komandanti i stacionit Policor Major Milazim Lumi ka thënë për televizionin Syri se ka rënie të aksidenteve dhe se gjatë këtyre ditëve të fundit nuk ka pasur asnjë aksident me pasoja fatale.

Me përjashtim të disa aksidenteve me lëndime të lehta trupore e dëme materiale.

LEXO EDHE:

Asnjë kufizim, Shqipëria hap dyert për turistët

LAJME TË TJERA