Gjykata speciale zbulon arsyen e arrestimit të Hysni Gucatit

 Gjykata speciale zbulon arsyen e arrestimit të Hysni Gucatit

Gjykata Speciale tregoi sonte arsyet e arrestimit të kryetarit të OVL UÇK-së, Hysni Gucati.

Në një komunikatë për media Specialja tha se Gucati u arrestua për frikësim të dëshmitarëve, hakmarrje dhe shkelje të fshehtësisë së procedurës të parapara në Kodin Penal të Kosovë.

Më poshtë deklarata e Gjykatës Speciale:

ALB_2020Sep25_Transfer_Gucati

LAJME TË TJERA