Grenell konfirmon datën kur në SHBA do të diskutohet për bisedimet Kosovë – Serbi

 Grenell konfirmon datën kur në SHBA do të diskutohet për bisedimet Kosovë – Serbi

I dërguari i posaçëm i SHBA-së për dialogun, Richard Grenell përmes Twitterit ka konfirmuar se më 27 qershor do të ketë diskutime për dialogun ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

LAJME TË TJERA