Grupi më i ri atraktiv, “Volkswagen Club Kosova”

 Grupi më i ri atraktiv, “Volkswagen Club Kosova”

Një grup i ri me të rinj entuziastë që synojnë një organizim rekreacional sportiv, ku mblidhen dashamirët e veturës së markës, Vokswagen.

Ata veçse kanë filluar hapjen e grupit, ku edhe numri i të interesuarve për t’u inkuadruar në këtë grup është në rritje e sipër.

Më poshtë e keni edhe vegëzën (linkun) e faqes së grupit, ku mund të kyçeni dhe të njoftoheni me më të rejat.

https://www.facebook.com/groups/3010344878980695

LAJME TË TJERA