IKSHPK publikon masat e reja, mësoni cilat janë ato obligative

 IKSHPK publikon masat e reja, mësoni cilat janë ato obligative

Para pak çastesh instituti kombëtar i shëndetit publik në vend publikoi masat e reja, teksa specifikoi edhe ato obligative.

Sipas tyre, bartja e maskave dhe ruajtja e distancës mbeten pikat kyçe, derisa ata që nuk i respektojnë, rrezikohen seriozisht nga infektimi.

Më poshtë edhe postimi i plotë.

• Bartja e maskave mbrojtëse është obligative • Mbajta e distancës prej 2 m obligative • Institucionet obligohen të…

Posted by Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike të Kosovës on Monday, July 13, 2020

LAJME TË TJERA