Ishte i prekur nga koronavirusi, vdes një 38 vjeçar në QKUK

 Ishte i prekur nga koronavirusi, vdes një 38 vjeçar në QKUK

Demush Shaha kreu i Institutit EPIK, ka njoftuar se vëllai i tij 38 vjeç vdekur.

Sot më herët Shasha kishte treguar se vëllai i tij ishte i infektuar me virusin COVID-19 dhe kishte rrëfyer momentet e dërgimit të vëllait të tij në urgjencë.

Megjithatë ende nuk dihet nëse vëllai i Shashës ka ndërruar jetë shkak u virusit COVID-19.

“Vellau im, Flamur Shasha, 38 vjeç, ndroj jete.Per shkak rrethanave lus per mirekuptim familjen dhe miqt. Varrimi do jete privat”, ka shkruar Shasha.

LAJME TË TJERA