Kalon propozimi i qeverisë për ndryshimin e buxhetit, kundër ishin deputetët e VV-së dhe PDK-së

 Kalon propozimi i qeverisë për ndryshimin e buxhetit, kundër ishin deputetët e VV-së dhe PDK-së

Ka kaluar propozimi i Qeverisë Hoti, për ndryshim buxhetin, për shkak të situatës së krijuar nga pandemia COVID-19.

Me 59 vota për, 41 kundër dhe 1 abstenim ka kaluar propozimi i qeverisë.

Kundër këtij propozimi kanë votuar deputetët e PDK-së dhe Lëvizjes Vetëvendosje.

“59 vota për, 41 vota për, 1 abetsnim, kalon propozimi i Qeverisë për ndryshim buxhetin fiskal”, thuhet ndër të tjera në leximin e kryetares së Kuvendit, Vjosa Osmani.

LAJME TË TJERA