Këta janë deputetët e rinj që zëvendësojnë ata që u bënë ministra

 Këta janë deputetët e rinj që zëvendësojnë ata që u bënë ministra

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve ka mbajtur mbledhje sot në të cilën është marrë vendim që ish deputetët që kanë marrë poste ministrore të zëvendësohen me deputetët e rinj.

Janë Visar Hoti, Ismet Beqiri dhe Faton Bislimi që zëvendësojnë në LDK, Driton Selmanajn, Arban Abrashin dhe Armend Zemajn, raporton Ekonomia Online.

Ndërkaq te Nisma Social Demokrate është Arbëreshë Krasniqi që zëvendëson Albulena Balaj-Halimaj.

LAJME TË TJERA