Këta pritet të jenë disa prej kandidatëve për deputetë nga komuna e Rahovecit

 Këta pritet të jenë disa prej kandidatëve për deputetë nga komuna e Rahovecit

Të premtën mbyllet afati për dorëzimin e listave.

Kësisoj, partitë kanë filluar t’i bëjnë gati emrat që do t’i vendosin për kandidatë për legjislaturën e tetë të Kuvendit të Republikës së Kosovës, përcjell 07 Press.

Nga rajoni 07, gjegjësisht nga komuna e Rahovecit, portali ynë, nga informacione jozyrtare merr vesh se Qazim Qeska nga radhët e PDK-së, Visar Korenica nga VV dhe Burim Krasniqi nga LDK, pritet të jenë emrat që do të kandidojnë për një ulëse në parlament.

Gjithsesi, deri më datën 16 të këtij muaji do të mësohet gjithçka, kurse ne do t’iu lajmërojmë për çdo ndryshim në këto emra.

/07 Press/

LAJME TË TJERA