Këto janë barnatoret kujdestare gjatë orës së sontme policore në Gjakovë, Rahovec dhe Malishevë

 Këto janë barnatoret kujdestare gjatë orës së sontme policore në Gjakovë, Rahovec dhe Malishevë

Ashtu si çdo ditë, tashmë është e zakonshme që ministria e shëndetësisë të publikojë listën e barnatoreve që do të operojnë gjatë orës policore.

Para pak minutash, veçse kemi hyrë në orën policore të datës 9 Prill, e cila do të zgjasë deri në orën 06:00 të datës 10 Prill, shkruan 07 Press.

Më poshtë edhe lista për të gjitha qytetet.

Lista e barnatoreve kujdestare për 9 prill 2020

Posted by Ministria e Shëndetësisë on Thursday, April 9, 2020

LAJME TË TJERA