Këto janë masat e reja që shteti i mori sot!

 Këto janë masat e reja që shteti i mori sot!

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, përmes një postimi në Facebook ka njoftuar se janë vendosur masa të reja për të luftuar COVID-19 në Kosovë.

Zemaj tha se ka informuar të gjitha institucionet qendrore dhe lokale, Policinë e Kosovës, Inspektoratin Shëndetësor, Inspektoratin Sanitar dhe palët tjera që kanë pjesëmarrje të drejtpërdrejtë në luftën kundër koronavirusit, të zbatojnë vendimet e reja në pajtim me situatën.

“Të gjitha institucionet qendrore dhe lokale, duhet t’i ndalin urgjentisht seminaret, punëtoritë dhe format tjera të organizimit ku ka grumbullim njerëzish, sikurse edhe veprimtaritë e ndryshme, të panevojshme. Rekomandohet të përdoren format on-line të takimeve, të punës dhe aktivitetet tjera”, shkroi Zemaj.

Ministri Zemaj gjithashtu tha se Policia e Kosovës dhe të gjitha inspektoratet pa dallim, bashkë me komunat dhe shtabet emergjente, duhet të veprojnë urgjentisht në parandalimin e përkeqësimit të situatës.

Me qarkore, kemi informuar të gjitha institucionet qendrore dhe lokale, Policinë e Kosovës, Inspektoratin Shëndetësor,…

Posted by Armend Zemaj on Saturday, October 17, 2020

LAJME TË TJERA