Këto janë tri pikat e marrëveshjes së nënshkruar nga Trump

 Këto janë tri pikat e marrëveshjes së nënshkruar nga Trump

Para pak çastesh është nënshkruar marrëveshja mes Kosovës dhe Serbisë.

Sipas mediave të huaja në përgjithësi, e portalit “TRT World Now” në veçanti, presidenti Trump ka nënshkruar një marrëveshje me këto tri pika, përcjell GazetaBlic.

1. Kosova dhe Serbia angazhohen për normalizim të marrëdhënieve në aspektin ekonomik

2. Kosova do të fillojë raporte bilaterale me Izraelin si dhe do të vendosë marrëdhënie diplomatike

3. Serbia do ta zhvendosë ambasadën në Jerusalem në Korrik të vitit të ardhshëm

LAJME TË TJERA