Këto vende nga rajoni i Gjakovës sot do të mbesin pa rrymë, përfshirë edhe disa fshatëra të Rahovecit

 Këto vende nga rajoni i Gjakovës sot do të mbesin pa rrymë, përfshirë edhe disa fshatëra të Rahovecit

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) ka bërë të ditur se edhe sot do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik.

Për shkak të këtyre punimeve do të ketë ndërprerje të rrymës në disa vende.

Orari i ndërprerjeve për rajonin e Gjakovës:

Gjakovë

1.

Nga TS 110/35/10 kV Rahoveci do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Opterusha (kodi 82000010) prej orës 10:00 deri ne ora 15:00

Vendet: Fshatrat: Brestoc, Celinë, Hoçë e Vogël, Hoçë e Madhe, Nagavc, Opterushë, Velika Hoca, Zoçishtë.

Arsyeja: Mirëmbajtje preventive

2.

Nga TS 35/10 kV Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Kijeva (kodi 82082007) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: fshatrat: Balincë, Bubavec, Drenoc, Gollubovc, Kijevë, Llazicë, Lubizhdë, Mleqan, Plloçic, Polluzhë, Stapanicë..

Arsyeja: Revizion Trafov 0.4 kVshterngim I perqusve kontrollim per vaj

3.

Nga TS 35/10 kV Gjakova I do të ndërprehet:

Dalja 10 kV Dalja 5 (kodi 80080013) prej orës 10:00 deri ne ora 14:00

Vendet: Rrugët: 14 Qershori, Bajram Curri, Bujar Roka, Demush Taha, Dërgut Vokshi, Hasan Dashi, Luigj Gurakuqi, Mark Malota, Mihail Grameno, Mithat Frashëri, Nënë Tereza, Përmet Vula, Shefki Shasivari, Tahir Efendija

Arsyeja: Kontrollimi dhe pastrimi I trafove

LAJME TË TJERA