Këtu mund ta ndiqni LIVE meçin mes Robin Krasniqit dhe Dominic Boesel

 Këtu mund ta ndiqni LIVE meçin mes Robin Krasniqit dhe Dominic Boesel

Pas pak do të fillojë edhe meçi i shumëpritur mes Robin Krasniqit dhe Dominic Boesel.

Ky duel do të transmetohet në Klan Kosova dhe Art Motion, kurse për ata që në një mënyrë apo tjetrën nuk do të mund të jenë para ekraneve, kemi menduar ne, përcjell 07 Press Sport.

Më poshtë mund ta gjeni linkun (vegëzën) ku do të transmetohet.

Fillimisht klikoni në link, pastaj zgjedhni se në cilën platformë do ta shikoni.

Ju lutemi, keni mirëkuptim. Nuk mbajmë përgjegjësi për çdo ndryshim eventual që mund të ndodhë gjatë transmetimit apo heqjen totale nga transmetimi, për shkak të të drejtave autoriale.

LINKU – KLIKO KËTU

LAJME TË TJERA