Kjo është fanella më e bukur në historinë e futbollit sipas “France Football”

 Kjo është fanella më e bukur në historinë e futbollit sipas “France Football”

Padyshim se futbolli ka ndryshuar përgjatë historisë.

Një nga gjërat që ka ndryshuar më së shumti, të paktën në aspektin teknik është fanella.

Me kohën dhe zhvillimin e teknologjisë ato po ndryshojnë çdo herë e më shumë, duke u bërë me dizajne të shumëllojshme.

Por, ato klasiket mbesin gjithmonë më të bukurat. Ka qenë revista franceze “France Football” që ka radhitur fanellat më të mira përgjatë historisë së futbollit, teksa ka vënë në vend të parë atë të Ajaxit të Cryffit në edicionet 1971/1973.

Pas Ajaxit renditet St.Ettiene për sezonet 1975/77, kurse në të tretin pozicionohet Holanda e vitit 1974.

LAJME TË TJERA