Kompania e kontabilitetit dhe marketingut “E-Strategy”, shpall KONKURS për kontabilist/e

 Kompania e kontabilitetit dhe marketingut “E-Strategy”, shpall KONKURS për kontabilist/e

Kompania e njohur në Prizren dhe jo vetëm, “E Strategy” shpall konkurs për një vend pune, kontabilist/e.

Kushtet janë që të ketë njohuri në programet e kontabiletit, ndërsa për mënyrën e pagesës dhe opsionet tjera mund të telefononi në numrin 049 805 559, ose t’i vizitoni lokalet e kompanisë që gjenden pranë tregut në Prizren.

Më poshtë edhe emaili ku mund t’i dërgoni CV-të tuaja.

Ju inkurarojmë që të aplikoni.

pr.estrategy@gmail.com

LAJME TË TJERA