Komuna e Gjakovës njofton se nesër dhe pasnesër do të bëhet dezinsektimi i qytetit

 Komuna e Gjakovës njofton se nesër dhe pasnesër do të bëhet dezinsektimi i qytetit

Komuna e Gjakovës ka njoftuar se nesër dhe pasnesër do të bëhet dezinsektimi i qytetit.

Ky është njoftimi i plotë i Komunës:

Njoftohen qytetarët e komunës së Gjakovës se nesër dhe pasnesër (e shtunë dhe e dielë) me fillim prej orës 22:00 deri në orët e mëngjesit do të bëhet dezinsektimi i qytetit.

Përkujtohen në veçanti bletarët që të kujdesen për sigurinë e bletëve.

LAJME TË TJERA